KORPUSY A NÁPLNĚ
- světlý piškot - vanilkový (alergeny 1, 3)
- tmavý piškot - kakaový (alergeny 1, 3)
- ořechový piškot - vlašský ořech, (alergeny 1, 3,7, 8)
- bezlepkový (alergeny 3)
- red velvet (alergen 1,3,7)
- špenátový ( alergen 1,3,7)
red velvet - podmaslí, barvyvo (E129),pšeničná mouka, vejce, kakao, cukr (alergen 1,3,7)- mechový -olej,špenát,pšeničná mouka,vejce, kypřidlo, citrón,cukr( alergen 1,3 ,7)
- bílkový (vhodný na obmazání svatebního dortu)-(alergen 7,3) - (bílek, vejce, cukr, máslo.)
- ganache - (alergen 8,7,6) (čokoláda nebo bílá čokoláda + šlehačka +máslo)
- nutela (alergen 8,7,6) (máslo, nutela)
- karamel (alergen 7) (máslo, caramelo)
- malina s bílou čokoladou (alergen 7,6) (šlehačka, maliny, máslo)
- Krém šlehačkový
- Mascarpone s tvarohem - mascarpone, šlehačka živočišná, tvaroh plnotučný, vanilkový lusk (pasta nebo cukr), cukr.
- vanilka (alergen 7)
- čokoláda (alergen 6,7)
- bílá čokoláda(alergen 6,7)
- karamel ( alergen 6, 7)
- nutela (alergen 8,7,6)
- káva
- malina s bílou čokoládou (alergen6,7)
- kokos (alergen 8)
- citron
pomeranč (6, 7) - Krém mascarpone se šlehačkou (alergen 7)
- Krém mascarpone + šlehačka+philedelphia (slanosladký krém) - do dortu red velvet a dort větrník (alergen 7)
Všechny mé dortíky plněné šlehačkovým krémem (např. mascarpone s tvarohem) obsahují máslový mantinel . Máslový mantinel je vždy sladěný k danému šlehačkovému krému (např. mantinel- máslový karamelový krém - náplň - karamelové mascarpone ). Je to z důvodu dosažení té nejlepší vzhledové kvality.
Nově v nabídce dortik : RED VELVET, VĚTRNÍK, ŠPENÁTOVÝ....lze objednat i jako cupcakes.
Korpus
Pšeničná mouka, vejce, cukr, slunečnicový olej, kypřidlo , voda (vanilka, kakao, ořechy)
Krém máslový- vhodné do 3 D dortů
- Potah
- používám profesionální potah (fondán) mandlové příchuti nebo máslový - bílkový, čokoladový, salko.
- Malina s jablkem (složení: maliny 52 %, červený rybíz 17 %, cukr 31 %, citrusový pektin)
- Borůvka s červeným rybízem (složení: kanadské borůvky 37 %, červený rybíz 22 %, lesní borůvky 15 %, cukr 26 %, citrusový pektin)
- Trojrybízový s vanilkou, momentálně není ! (složení: červený rybíz 22 %, černý rybíz 22 %, bílý rybíz 22 %, cukr 34 %, vanilkový lusk tahitensis, citrusový pektin) X
- Třešeň s červeným rybízem, momentalně není ! (složení: třešně 67 %, červený rybíz 23 %, cukr 13 %, máslo, citrusový pektin)
- Hruška s vanilkou (složení: hrušky 93 %, cukr 7 %, vanilkový lusk tahitensis, citrusový pektin)
- Broskev s mangem (složení: broskve 55 %, mango 37 %, cukr 8 %, vanilkový lusk tahitensis, citrusový pektin)
- Višen (složení: višně 72 %, cukr 28 %, citrusový pektin) momentálně není ! X
- Meruňka (složení: meruňky 80 %, cukr 20 %, citrusový pektin)
- Citron s pomerančem (složení: citron 38 %, pomeranč 19 %, cukr 49 %, citrusový pektin) X
- Pomeranč (složení: pomeranč 80 %, cukr 20 %, citrusový pektin)
- Jablka s ořechem a karamelem (složení: jablka 71 %, vlašské ořechy 7 %, cukr 22 %)
- Ananas s citronem a Bacardi - luxusni zaležitost s kokosovým krémem (složení: ananas 66 %, citron 12 %, cukr 22 %, Bacardi, citrusový pektin)
- Kiwi
- Černý rybíz
- Mandarinka
- Angrešt
- vanilkové mascarpone - vanilkový (kakaový) korpus - džem - malina, borůvka, ananas, hruška, jablko, mandarinka, angrešt, černý rybíz, kiwi.....
- čokoládové mascarpone s tvarohem - vanilkový (kakaový) korpus - džem borůvka, merunka, mandarinka, černý rybíz, malina, pomeranč, višen...
- karamelové mascarpone - vanilkový (kakaový) korpus - džem jablka s ořechem a karamelem, hruška s vanilkou
- kokosové mascarpone - kakaový (vanilkový) korpus - džem ananas
- vanilkové mascarpone-ořechovy korpus-džem hruška
- malinové mascarpone s bílou čokoladou - vanilkový korpus - džem malina
- bílá čokoláda mascarpone - vanilkový (kakaový) korpus- hodí se všechny džemy
- dort větrník- bezlepkový vanilkový korpus- karamel - šlehačkový krém
- red velvet- šlehačkový krém - červený korpus s podmáslí
- Všechny mé dortíky lze vyrobit i jako cupcakes (muffin) a nebo kelímky 120ml. Minimalní odběr 6 ks.
Do dortíků používám pouze čerstvé a kvalitní suroviny včetně džemů od Magdin džem. Momentalně mám v nabídce tyto druhy džemů:
Do dortů můžu použít i jiné druhy džemů podle aktuální nabídky na Magdin džem.
Nejoblíbenější varianty dortíků
Mascarpone s tvarohem delam úplně nejčastěji.
- máslové krémy- 3D dorty
- čokoládový krém - kakaový korpus - džem pomeranč, mandarinka
- bílá čokoláda krém - vanilkový korpus-malina džem
- malina krém - vanilkový(kakaový) -malina džem (případně mražené maliny nobo v sezóně čerstvé)
- Dále nabízím mini dortik PAVLOVA- průměr cca 7 cm
Rozměry, váhy a porce dortů
Približná váha korpusu potaženého fondánem bez zdobení (váha se liší podle použitého krému, korpusu a případného džemu), výška dortu 10 cm (klasika, dvakrát prořezané a promazané).

Váhy, porce a výška dortu je pouze orientační (dle surovin atd...)
